L'Anís del Mono podria convertir-se en un gran centre gastronòmic entre el 2024 i el 2025

L'Anís del Mono podria convertir-se en un gran centre gastronòmic entre el 2024 i el 2025
Sara Nicolás
14/11/2023 - 14:30

Badalona - El gran centre gastronòmic que el grup Osborne té planejat per l'Anís del Mono podria convertir-se en una realitat entre 2024 i 2025. L'objectiu és que al projecte de la fàbrica badalonina convisquin la destil·leria, restauració, un espai museístic i altres activitats d'oci.

Un projecte que encara es troba a estadis inicials, però que vol aprofitar el potencial d'un edifici de la ciutat referent pel que fa a l'arquitectura modernista. Des del grup Osborne pretenen convertir la fàbrica en un centre dedicat al gaudi al voltant de la marca més notòria de la companyia, l'Anís del Mono. La intenció, però, és aconseguir combinar aquest centre gastronòmic amb la producció del seu producte estrella.

anís demono 2

Des del grup Osborne assenyalen que es tracta d'un projecte que requereix la participació de l'Ajuntament de la ciutat i que actualment es treballa per dur a terme un canvi d'ús industrial a serveis. Amb la creació d'aquest gran centre gastronòmic, la companyia vol aprofitar els bons números de la marca. I és que Anís del Mono representa, en l'actualitat, el 25% del total de vendes d'aquest producte.