L'app eSalut: nou model d'assistència personalitzada

L'app eSalut: nou model d'assistència personalitzada
Laia Martínez
24/04/2024 - 17:35

Badalona - Més de 1.500 pacients ja han utilitzat l'aplicació mòbil eSalut, impulsada per l'ICS. Una eina que dona informació personalitzada als pacients i que els ajuda a gestionar les seves malalties sense moure's de casa. Els primers a provar aquest nou model d'assistència han estat els usuaris de l'Hospital Germans Trias i Pujol i de la primària Metropolitana Nord a Badalona.

Esalut dona un impuls a la comunicació professional-pacient, i a la qualitat de vida d'aquest. Un cop l'usuari hi accedeix, trobarà informacions, recursos, reptes i exercicis dissenyats pel seu equip assistencial. De fet, els professionals proposen als pacients tasques diàries, com ara indicar els símptomes que tenen. L'eina dona resposta a 60 patologies o processos diferents, com COVID persistent, cirurgia cardíaca, càncer colorectal, dolor, ictus o hospitalització a domicili.

Transformació i Salut Digital de la Gerència Territorial Metropolitana Nord, que va gestar els primers passos d'aquest servei ara farà més d'un any, remarca que 'aquesta aplicació aglutina totes les patologies que pot tenir un pacient en una única eina personalitzada'. El seguiment de la salut de les persones, per tant, és més precís.

📷 germanstriashospital.cat