L'artista badaloní 'Epuk' presenta el seu darrer treball, '15 KM'

L'artista badaloní 'Epuk' presenta el seu darrer treball, '15 KM'
Anna García de Albéniz
05/10/2023 - 14:45

Badalona - El cantant badaloní Epuk ha presentat recentment el seu darrer disc '15 kilómetros', que inclou temes com 'Fuck you'. De fet, totes les cançons de l'artista acumulen més de 300.000 reproduccions a les plataformes digitals. Un dels singles, 'Júpiter', s'ha enregistrat en diversos espais del municipi.

El parc del Turó d'en Caritg de Badalona va ser testimoni dels inicis d'Epuk, on improvisava “batalles de galls” amb els amics. Ell és tècnic de so de formació, i l'interès creixent per la música va fer que finalment l'afició esdevingués en professió. El seu últim treball, “15km” recull cançons d'estils musicals diversos com el hip hop, el rap o temes més pop. Segons l'artista, el disc parla sobre el desamor i el desengany, però que precisament el single, “Júpiter”, és una cant a l'amor gràcies a la seva actual parella.

En aquests moments ofereix un espectacle de rap a la sala Gatsby de Barcelona, tot i que admet que poc té a veure amb la seva carrera musical. A més, tal i com ha avançat al Badalona Matí, a partir del gener presentarà una proposta que fusiona diverses disciplines artístiques acompanyat d'altres artistes badalonins.

El cantant badaloní va emprendre el 2020 aquest nou projecte musical, amb, tal i com defineix, un so propi. I es que considera que les seves lletres tenen dues lectures, una més superficial i una altra més profunda carregada de missatges entre línies.