L'Associació de Veïns del Remei demana un projecte integral al barri després de patir un robatori al seu local el dia de Nadal

L'Associació de Veïns del Remei demana un projecte integral al barri després de patir un robatori al seu local el dia de Nadal
Anna García de Albéniz / Berta Soler
29/12/2023 - 15:17

Barri del Remei, districte 6. Badalona - L'Associació de Veïns del Remei demana més inversió i un pla de xoc per transformar el barri. Una reivindicació, diuen, històrica. Els veïns denuncien que la inseguretat als carrers ha anat incrementant en els darrers anys i sol·liciten més presència policial. L'entitat llença aquest missatge d'ajuda després d'haver patit un robatori a la seva seu.

WhatsApp Image 2023-12-29 at 15.04.05 (1)

La matinada del 25 de desembre van entrar al local de l'associació. Van forçar la porta i rebentar els vidres per accedir-hi. Els lladres es van endur tres bicicletes, una guardiola amb diners que van recaptar en una fira solidària, un microones, una cafetera i uns gerros de llautó. Un fet que, asseguren, no és aïllat. I es que diuen, els actes incívics i robatoris al Districte 6 i, especialment, al Remei, estan a l'ordre del dia. Per això demanen un projecte de millora per un barri que, consideren, està marginat de la resta de la ciutat.

Silvia Jordan es la presidenta de l'Assocació de Veïns

Per redreçar la situació, els veïns asseguren que es reuniran el proper 11 de gener amb el regidor de seguretat i el del districte. Tot i que l'entitat veu amb bons ulls el compromís del govern local, reiteren que és essencial una inversió real per a aquesta zona de Badalona. Per això, demanen a l'executiu fets i no promeses buides.

WhatsApp Image 2023-12-29 at 15.04.05