L'Autoritat Catalana de la Competència inspecciona a Tusgsal per presumptes pràctiques anticompetitives

L'Autoritat Catalana de la Competència inspecciona a Tusgsal per presumptes pràctiques anticompetitives
Àlex Sisó
15/05/2024 - 19:21

Badalona - La inspeció s'ha dut a terme en el marc del concurs públic, convocat per l'AMB, per la prestació del servei de transport urbà al Barcelonès Nord. En un comunicat, Tusgsal assegura haver actuat seguint la més estricta legalitat durant el procés de licitació. Detalla que que la inspecció s'emmarca en una fase de diligències prèvies que no pressuposa en cap cas l'obertura d'un expedient sancionador.

Recorda que, el passat 30 d'abril, va resultar adjudicatària del concurs públic del Barcelonès Nord per haver presentat l'oferta millor classificada. Detalla que l'Autoritat Catalana de la Competència ha optat per realitzar inspeccions sorpresa tot i disposar, a parer seu, d'eines més garantistes per manifestar la seva disconformitat amb el procés de licitació.

La companyia assegura que ha col·laborat de manera exhaustiva durant la inspecció, facilitant l'accés a la informació sol·licitada. Amb tot, Tusgsal ha expressat el seu malestar per l'actuació de l'Autoritat Catalana de la Competència i lamenta l'impacte negatiu de la notícia sobre la seva imatge corporativa. Segons avanci la investigació, Tusgsal es reserva el dret a emprendre les accions necessàries per reparar els danys causats a la seva reputació.