L'AV de Coll i Pujol veu amb bons ulls la sala d'estudi projectada al barri però demana més detalls del projecte

L'AV de Coll i Pujol veu amb bons ulls la sala d'estudi projectada al barri però demana més detalls del projecte
Anna García de Albéniz
22/02/2024 - 15:44

Coll i Pujol, Badalona - L'Associació de Veïns de Coll i Pujol celebra l'arribada de la sala d'estudi en aquesta zona de la ciutat. Tot i així, sol·liciten a l'executiu local una reunió per entendre millor la seva proposta ja que de moment, diuen, coneixen els detalls que han trascendit dels mitjans.

Segons l'associació era imprescindible disposar d'un espai adreçat als veïns de l'entorn per adequar Coll i Pujol a les seves necessitats. Asseguren que es tracta d'una reivindicació històrica que ha patit sotracs fins a dia d'avui. Ara veuen amb bons ulls que es plantegi un equipament cultural, tot i que l'entitat projectava una proposta més ambiciosa per aquest local. De fet, la sala d'estudi constarà de 400m2 i en canvi, les instal·lacions municipals en tenen més de 1600.

Francesc Castillo és el president de l'associació de veïns

Amb tot, els veïns consideren que aquest és un pas més per a la dignificació de Coll i Pujol. Un procés que tot just comença, diuen, després d'anys d'espera. La licitació dels projectes d'urbanització de l'Àrea residencial de l'Estrella, apunten, és un bon tret de sortida. A més, l'entitat admet que existeix un greu problema d'accessibilitat al barri. En aquest sentit, esperen que aquesta futura ordenació de la zona vagi acompanyada de manteniment a la via pública així com també de la pacificació de carrers.