L'EMMB acull la presentació del Badasona, una cita musical d'aquest novembre al Margarida Xirgu

L'EMMB acull la presentació del Badasona, una cita musical d'aquest novembre al Margarida Xirgu
Berta Soler Mercader
13/11/2023 - 21:52

Escola de Música Moderna de Badalona - L'Escola de Música Moderna de Badalona ha acollit aquest dilluns la presentació del Badasona, una mostra de música que se celebrarà el 25 i 26 de novembre al Teatre Margarida Xirgu. L'acte ha comptat també amb una Jam Session, on hi han participat alumnes de l'Escola, per fer de l'esdeveniment una cita més cultural.

El Badasona és una activitat gratuïta que arriba després del Concurs de Música que organitza l'Assocació La Rotllana. Compta amb una proposta cultural dividida en dues cites: dissabte 25 de novembre, on tocaran grups més roquers i animats, i diumenge 26 de novembre, que serà una jornada cultural més familiar, on tocaran bandes i grups musicales de la ciutat, alguns d'ells sorgits gràcies a l'entitat La Rotllana.

Sara Ferreras és membre de l'equip de comunicació de La Rotllana.

La presentació ha comptat amb els parlaments de càrrecs tant de l'escola com de l'entitat. Alguns professors que col·laboren amb La Rotllana, membres de la mateixa entitat, i un membre de la banda local guanyadora de l'edició del Concurs de Música d'enguany, els ANARKIDS. Des de l'escenari han volgut reivindicar el paper de la cultura, sobretot de la cultura musical. També han reclamat més recursos de les institucions i han animat als estudiants de l'Escola a presentar-se a la pròxima edició del Concurs, que justament complirà el seu 25è aniversari.