L'Entesa per a un gran parc litoral al Besòs confia que el seu procés jurídic aturi el PDU de les Tres Xemeneies

L'Entesa per a un gran parc litoral al Besòs confia que el seu procés jurídic aturi el PDU de les Tres Xemeneies
Laia Martínez
05/12/2023 - 14:25

Badalona - L'Entesa per a un gran parc litoral al Besòs ha recaptat els 15.500 euros necessaris, a través de la plataforma Goteo, per tirar endavant el seu procés jurídic per tombar el pla urbanístic de les Tres Xemeneies, aprovat per la Generalitat. El seu objectiu continua sent que aquest espai es converteixi en un gran pulmó verd.

3 XEMENEIES

En aquesta campanya de recaptació, iniciada a mitjans de setembre i que ha acabat aquest diumenge, hi han contribuït gairebé 250 cofinançadors. Amb aquests recursos econòmics, volen finançar una estratègia legal que freni aquest projecte que titllen d'especulatiu. Es destinarà, per tant, a les despeses dels advocats, procuradors i informes pericials, també al procés legal en primera instància judicial i, en el cas que sigui necessari, als recursos d'apel·lació en les instàncies judicials superiors. Des de l'Entesa per a un gran parc litoral al Besòs insisteixen que la via judicial és l'única alternativa possible i estan satisfets de l'objectiu marcat en la campanya perquè pugui tirar endavant.

Estem molt contents, perquè hem assolit la fita que ens vam proposar, hem arribat a la xifra òptima

Roger Hoyos, membre de la plataforma
Carlos Ballester, membre de la plataforma


Recordem que dimecres passat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya admetia a tràmit el recurs contenciós administratiu que la plataforma va presentar. A partir d'aquí arrenca aquest procés judicial i des de l'Entesa confien que anul·li el projecte aprovat.

3 XEMENEIES I PALMERA
ENTORN TRES XEMENEIES 3

I és que amb aquesta campanya, defensen que aquest entorn es converteixi en un gran pulmó verd que resisteixi els efectes del canvi climàtic, també permeti aturar el procés especulatiu, diuen, a més de revertir la construcció d'un macrobarri amb hotels a una zona inundable.

📺 Badalona Notícies del 5 de desembre: