L'entitat Badalona Acull organitza una xerrada pacifista per debatre sobre els conflictes geopolítics actuals

L'entitat Badalona Acull organitza una xerrada pacifista per debatre sobre els conflictes geopolítics actuals
Redacció
07/11/2023 - 21:21

Badalona - L'entitat Badalona Acull ha presentat aquest dimarts la campanya pacifista “Aturem totes les guerres”. L'activitat, que ha comptat amb la presència del periodista badaloní expert en l'Orient Mitjà, Joan Roura, ha posat sobre la taula els conflictes geopolítics actuals, com la guerra de Palestina i Ucraïna.

Una sala plena a vessar als Carmelites descalços de Badalona ha acollit la xerrada. Justament s'ha fet aquest dimarts, un mes després de l'inici de l'escalada del conflicte a Palestina, que ja ha deixat més de 10.000 morts. Un conflicte que la mateixa ONU ha descrit com una catàstrofe humana. Joan Roura, periodista badaloní expert en l'Orient Mitjà, ha participat en la xerrada, des d'on ha lamentat el paper que està tenint la Unió Europea davant del conflicte.

Joan Roura és periodista badaloní expert en l'Orient Mitjà.

A l'acte també hi ha intervingut Martí Olivella, promotor de la innovació social i del moviment de lluita no violenta i qui va ser un dels fundadors del moviment per la pau a Catalunya a la dècada de 1970. Membres de l'entitat organitzadora de l'acte, Badalona Acull, han volgut pujar a l'escenari per tocar cançons en directe i demanar entre lletres l'aturada dels conflictes armats.