Les barres de ballet de l'escola Marisa Yudes surten al carrer per commemorar el Dia de la Dansa

Les barres de ballet de l'escola Marisa Yudes surten al carrer per commemorar el Dia de la Dansa
Judit Larios
27/04/2024 - 20:26

Badalona - L'escola de dansa Marisa Yudes ha tret les barres de ballet al carrer aquest dissabte. Un centenar d'alumnes ha participat en una exhibició a la plaça de la Plana que ha servit per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra dilluns 29 d'abril.

Els elements que componien l'escenari eren tres barres de ballet i una catifa vermella. Per grups, els ballarins, d'entre 6 i 18 anys, han sortit a demostrar el seu aprenentatge al centre. Tant les famílies com els veïns que s'hi han apropat han pogut apreciar el treball que els alumnes fan a classe i l'evolució dels qui ja fa anys que practiquen aquesta disciplina. L'escola Marisa Yudes organitza des de fa més d'una dècada aquesta competició, que porta per nom 'La barra més llarga'. David Yudes, director artístic del centre, explica que 'per a l'escola, que ballin a l'escenari és important, però sobretot valorem molt el treball diari a classe, a la barra, on els alumnes es desenvolupen.'

El treball no està a l'escenari, està a l'estudi.

Els alumnes de l'escola Marisa Yudes tornaran a exhibir-se a la plaça de la Plana el dia 12, en el marc de les Festes de Maig, en una mostra de dansa amb ballarins d'altres centres.