Les biblioteques de Badalona s'omplen d'activitats durant l'estiu

Les biblioteques de Badalona s'omplen d'activitats durant l'estiu
Àlex Sisó
18/06/2024 - 17:23

Badalona - L'acte commemoratiu a la figura de Joan Argenté i la campanya 'Guanyem un estiu lector!', són algunes de les principals activitats programades a les biblioteques de Badalona durant els mesos estivals.

Dijous 27 de juny, a les 18 hores, la Biblioteca Canyadó i Casagemes acollirà 'La poesia de Joan Argenté: una tria i un inèdit', on es retrà homenatge al poeta, advocat i dramaturg que dona nom a l'equipament. L'acte consistirà en una conferència, a càrrec d'Albert Ibáñez, i un recital poètic de l'obra d'Argenté interpretada per Anna Calatayud i Gerard Guerra.

La biblioteca de Canyadó i Casagemes, juntament amb la de Llefià-Xavier Soto, Lloreda i Sant Roc, també acolliran la campanya 'Guanyem un estiu lector'. Una iniciativa que pretén incentivar la lectura en temps de vacances als infants d'entre tercer i cinquè de primària.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona també ha organitzat una mostra de les fotografies guanyadores del concurs del parc de la serralada de Marina. Anomenada 'Parcs i biblioteques. Naturalment', es podrà visitar del 2 al 31 de juliol a la Biblioteca de Canyadó i Casagemes. Per participar en totes les activitats cal inscripció prèvia. Per a més informació es pot consultar el web badabiblios.cat