Les botigues d'Abacus a Badalona, les primeres a obtenir els distintius de Punts Segurs

Les botigues d'Abacus a Badalona, les primeres a obtenir els distintius de Punts Segurs
Berta Soler / Eva Gómez
07/12/2023 - 17:38

Centre Comercial Màgic Badalona - Les dues botigues d'Abacus a Badalona s'han convertit en els primers establiments de la ciutat en esdevenir punts lila per ajudar a combatre la violència masclista. La iniciativa, que s'emmarca en la campanya de l'Ajuntament 'Apropat, avancem cap a un futur de zero agressions', també inclou formació específica per als treballadors.

Es tracta de convertir aquests comerços en Punts Segurs. A través d'un codi QR, s'intenta explicar què és la violència masclista i es donen indicacions de com actuar en cas de ser víctima o presenciar una agressió sexual. A més, conté també missatges que ajuden a detectar persones amb conductes irrespectuoses. És una de les activitats de la campanya de prevenció d'agressions sexuals de la ciutat de Badalona i ha comptat també amb formació específica per al personal dels establiments.

  • En parla Núria Reverte, cap territorial d'Abacus:

Després d'haver estat dins del focus mediàtic generat per casos d'agressions sexuals al Centre Comercial Màgic Badalona, des de l'establiment ubicat al mateix centre valoren molt positivament la iniciativa. A més, desitgen que la resta de comerços del centre comercial s'hi sumin per combatre així la violència masclista.

📺 Notícia audiovisual a l'informatiu vespre 07/12/23: