Les clíniques Dorsia de Badalona i Manresa, investigades per un presumpte delicte d'estafa

Les clíniques Dorsia de Badalona i Manresa, investigades per un presumpte delicte d'estafa
ACN / Redacció
11/01/2024 - 19:02

Badalona - Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació contra la Clínica Dorsia de Badalona i de Manresa, després de rebre nombroses denúncies per part de clients de les dues clíniques d'estètica, per un presumpte delicte d'estafa. Els afectats denuncien que els centres han deixat molts tractaments a mitges i un deute pels tractaments no realitzats, diuen, de més de 200.000 euros. El grup Dorsia, per la seva banda, afirma que va desvincular-se d'aquestes dues franquícies el novembre passat per incompliment de contracte i impagaments.

CLINICA DORSIA TANCADA

CLINICA DORSIA ESTETICA FORA

La clínica de Badalona està tancada des del 3 de gener, i ho hauria fet sense previ avís, deixant a la clientela amb tractaments pagats i no realitzats. Per això, els afectats han creat una plataforma per defensar els seus drets que suma 56 persones, tant de Badalona com de Manresa. Des de Clíniques Dorsia Central, desvinculada de les franquícies des de fa uns 2 mesos, apunten que prendran accions legals i penals contra els centres per la “gestió negligent” que han fet. Asseguren que van donar un període 'de gràcia' d'un mes a les dues clíniques perquè poguessin acabar els tractaments o cirurgies pendents, però lamenten que no ho van complir. En aquest sentit, afirmen que es faran càrrec d'aquests tractaments i operacions que han quedat aturats i que estudiaran tots els casos.

DIVORSI, DOL CLINICA DORSIA

Tot i això, hi ha pacients que demanen que se'ls retornin els diners i asseguren que el grup Dorsia no els ha donat cap resposta. De fet, una de les afectades és la badalonina Carla Navarro, qui vol cancel·lar el contracte que tenia per fer-se un tractament.

No volem seguir i volem trencar el contracte. No han donat una solució

Tot i això, celebra que la central es vulgui fer càrrec de les intervencions i de les “males praxis” que hi ha hagut. I és que alguns afectats han denunciat haver patit infeccions postoperatòries.

Dorsia ja s'ha posat en contacte amb nosaltres

En un comunicat, penjat recentment a la façana de la clínica, el centre d'estètica de Badalona s'excusa que no poden atendre els compromisos presents i futurs, a causa del greu conflicte amb el grup Dorsia. Detallen que l'empresa els ha 'tallat tots els serveis i drets com a franquiciats', impedint, afegeixen, 'atendre els clients en la seva justa mesura'.

COMUNICAT CLINICA DORSIA 2
COMUNICAT CLINICA DORSIA 3