Les entrades per a les Nits d'Estiu a la fàbrica de l'Anís del Mono sortiran a la venda aquest dimarts

Les entrades per a les Nits d'Estiu a la fàbrica de l'Anís del Mono sortiran a la venda aquest dimarts
Judit Larios
17/06/2024 - 16:42

Badalona - Les entrades per a les Nits d'Estiu del Museu a la fàbrica de l'Anís del Mono es podran comprar a partir d'aquest dimarts a les 10 del matí. La cita, enguany, serà els dies 5, 12 i 19 de juliol.

La proposta portarà tres concerts al pati de la fàbrica d'anís. El primer serà Marian Barahona Trio, una banda que homenatjarà dues referents del jazz vocal com són Ella Fitzgerald i Billie Holiday. El següent divendres, dia 12, serà el torn de la formació de swing i jazz clàssic Swing Engine Sweet Trio, formada per violí, guitarra i contrabaix. El cicle el tancarà Canela N'Drama, que repeteix després d'actuar l'any passat, amb un repertori tant de cançons pròpies com de versions.

Les Nits d'Estiu del Museu convidaran a entrar a les instal·lacions de la fàbrica de l'Anís del Mono i conèixer la seva història. Després de la visita guiada, els assistents podran gaudir de la música dels concerts on se'ls oferirà, com no podia ser d'una altra manera, un combinat amb base d'anís.

Les entrades es podran comprar a través del web del Museu de Badalona i es podrà escollir entre tres torns diferents, ja que l'entrada al recinte es farà de forma esgraonada.