Les escoles Ventós Mir i Badalona Port reclamen més informació dels seus projectes

Les escoles Ventós Mir i Badalona Port reclamen més informació dels seus projectes
Sara Nicolás / Laura Valverde
06/06/2024 - 16:47

Badalona - Les famílies de l'Escola Ventós Mir i Badalona Port demanen que es constitueixi una comissió d'obra, és a dir, un grup de seguiment permanent entre la comunitat educativa de l'escola i el govern, amb un interlocutor municipal. Des de l'AFA critiquen la falta de comunicació entre l'ajuntament i les famílies i la situació d'encallament dels projectes de construcció de les escoles.

Ambdues AFAs critiquen no disposar d'acords per escrit ni cap calendari de reunions després de trobar-se amb el govern local. Un fet que consideren una manca de compromís amb el projecte. Amb la finalitat de revertir aquesta situació, les famílies demanen a l'Ajuntament la creació d'una Comissió d'obres on es formalitzin les propostes acordades verbalment.

Paral·lelament, des de l'Escola Ventós Mir van sol·licitar fa un mes informació a la regidoria d'Esports sobre l'organització dels horaris de la pista de la plaça del Gas de cara al curs vinent. I és que hores d'ara encara no disposen de la confirmació per poder fer ús de la pista l'any vinent i, asseguren, perillen algunes activitat extraescolars esportives que ofereixen.