Les Festes de Maig arrenquen reunint milers de persones i sense incidents

Les Festes de Maig arrenquen reunint milers de persones i sense incidents
Judit Larios
05/05/2024 - 20:55

Badalona - Milers de persones han participat en els actes del primer cap de setmana de les Festes de Maig, que tanca amb un balanç positiu d'assistència. Tampoc hi ha hagut cap incidència destacable, segons la Guàrdia Urbana. El bon temps ha acompanyat durant els tres dies, sense afectar el desenvolupament de les activitats.

El pregó de l'empresari badaloní Enrique Tomàs, que va donar el tret de sortida a les festes divendres, va reunir 2.000 persones davant el balcó de l'Ajuntament. Una xifra que es va triplicar hores després, a la Nit del Mono, que va arribar a aplegar 6.000 persones, segons el govern municipal. El Punt Lila instal·lat, més enllà d'oferir informació a qui s'hi va apropar, no va atendre cap agressió per violència masclista.

Totes les propostes de dissabte van tenir una gran concurrència. Les xifres van oscil·lar entre els 1.500 assistents, tant a la trobada de puntaires com a la baTOCona, i els 2.000, al Badagegants. Ja diumenge, la proposta més multitudinària va ser la Festa del Badiu, amb uns 4.000 assistents.

Pel que fa als concerts del festival Arts Arnús, destaca l'actuació de Quimi Portet. Un miler de persones van gaudir de la interpretació del tercer disc de l'artista català, 'Si plou, ho farem al pavelló'. També la de Maria Hein, que va reunir un públic similar, i l'actuació de Renaldo & Clara, amb unes 700 persones.