Les guinguetes de Badalona engegen motors amb la mirada posada al cel

Les guinguetes de Badalona engegen motors amb la mirada posada al cel
Anna García de Albéniz / Silvia Llamas
09/04/2024 - 14:10

Platja del Pont d'en Botifarreta, Badalona - De les vuit guinguetes que es col·loquen cada any al litoral badaloní, de moment cinc ja estan del tot instal·lades o es troben en procés de muntatge. Els guinguetaires encaren amb il·lusió la temporada però també amb preocupació per les afectacions que han deixat els darrers temporals. A més, sol·liciten al govern local poder programar activitats culturals com abans de la pandèmia.

El local Kailua, que s'ubica des de l'any passat on estava l'antiga caserna de la Guàrdia Urbana, a la platja del Pont d'en Botifarreta, aquest dilluns ha posat fil a l'agulla en el muntatge. De moment estan construint part de l'estructura bàsica de la guingueta i la pèrgola que acollirà la terrassa.

WhatsApp Image 2024-04-09 at 13.51.48

De cara a les nits d'estiu, el responsable de l'establiment, Xavi Grivé, demana poder programar esdeveniments com concerts o nits de monòlegs, perquè consideren que és un bona estratègia per captar nous clients i alhora, promocionar artistes locals. Un proposta que volen traslladar i negociar amb l'executiu local.

En aquesta platja es pot observar una mossegada a la sorra que ha deixat visibles restes d'antigues edificacions, fet que posa pal a les rodes a la temporada estiuenca ja que impossibilita el bany en aquest punt. Això provocaria que l'afluència de veïns fos menor i, de retruc, afectaria als locals de la zona.

La platja del Pont d'en Botifarreta presenta aquest aspecte després del darrer temporal

Tot i així, des de Kailua es mostren optimistes i preveuen una bona temporada. Des del local calculen que, si tot va bé, podran obrir al públic el 19 d'abril. Recordem que l'any passat no van poder fer-ho fins l'1 de juny per un retard en la resolució del concurs d'adjudicació. Enguany, però, celebren que ja ho tindran tot enllestit per les Festes de Maig, dates amb una gran afluència de gent a Badalona.

  • Notícia íntegre emesa a l'informatiu de TV de Badalona: