Les obres a la piscina de Sistrells hauran d'esperar a la fi del decret de sequera

Les obres a la piscina de Sistrells hauran d'esperar a la fi del decret de sequera
Mar Martínez
11/12/2023 - 15:58

Sistrells - L'Ajuntament de Badalona diu que no pot posar data a la renovació de la piscina gran del Complex esportiu de Sistrells perquè tampoc té data la fi del decret de preemergència per sequera de la Generalitat. Però diu que és imminent la reparació de les bigues malmeses per vapor i el clor.

De sis-cents cursetistes a un centenar

Segons el Complex esportiu municipal Sistrells els participants dels cursos de natació han passat de sis-cents a un centenar a l'any, justament pels problemes en el fons de la piscina gran, que han obligat a prescindir de tres carrils centrals per aprendre a nedar. I serà així fins a una data indeterminada, i que vindrà marcada per la fi del decret per sequera, com ja avançava fa uns dies la direcció del complex i ha confirmat ara el regidor adjunt a Esports, Juan Portillo.

CEM Sistrells sala màquines

El CEM Sistrells és un edifici municipal de més de tres dècades gestionat de manera externa per l'empresa GIE. Les obres que n'afecten l'estructura depenen de l'Ajuntament que, mentre no resol el tema de les rajoles despreses al fons de la piscina gran, té entre mans petits despreniments del material que cobreix les bigues del sostre, malmeses pel vapor d'aigua i clor. En aquest cas, però, diu que les obres seran imminents tan bon punt els tècnics tinguin a punt el projecte. De moment hi ha unes malles que fan que no pugui caure res sobre els nedadors.


Mentre les obres a la piscina no arriben, l'empresa concessionària del complex esportiu municipal Sistrells ha inaugurat una renovada sala de màquines.