En marxa les obres del carrer Eduard Maristany, que enderrocaran el mur exterior a finals de mes

En marxa les obres del carrer Eduard Maristany, que enderrocaran el mur exterior a finals de mes
Àlex Sisó
17/02/2024 - 19:45

Badalona - Les obres del carrer Eduard Maristany, en el tram de les Tres Xemeneies, avancen a bon ritme. L'Ajuntament de Badalona preveu enderrocar el mur exterior a finals de febrer, cosa que permetrà ampliar l'amplada del carrer, de 9 a 21 metres, i reurbanitzar-lo amb nou enllumenat, nou asfalt i carril bici. L'executiu local considera que les obres permetran millorar la seguretat a la zona mentre que els veïns reclamen presència policial continua.

La quarta tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Badalona, Rosa del Amo, assegura que es tracta d'una de les obres més esperades pels veïns de La Mora i per tot el front marítim. Uns treballs que, segons afirma, permetran millorar tant la mobilitat entre Badalona i Sant Adrià com els problemes de seguretat que els veïns denuncien des de fa temps.

Recordem que la setmana passada els veïns es van reunir amb el govern local per posar fil a l'agulla als problemes de seguretat. El Vocal de l'Associació de Veïns de la Mora, Josep Antoni Hernández, valora positivament que s'executin les obres d'Eduard Maristany. Lamenta, però, que la delinqüència hagi augmentat al barri i reclama que les actuacions policials no siguin puntuals, sinó continues.

Les obres del carrer Eduard Maristany, encarregades per l'Ajuntament i finançades per l'AMB, compten amb un pressupost de més d'un milió d'euros i una durada de cinc mesos.