Les obres per remodelar les pistes Paco Águila ja tenen data d'inici fixada: octubre de 2024

Les obres per remodelar les pistes Paco Águila ja tenen data d'inici fixada: octubre de 2024
Berta Soler Mercader
28/11/2023 - 19:32

Badalona - La tardor de 2024 és la data que l'Ajuntament ha fixat per iniciar les obres de remodelació de les pistes Paco Águila. L'anunci arriba després d'una reunió entre la Unió Gimnàstica Esportiva (UGE) i el govern municipal el passat 16 de novembre. A banda, el consistori preveu reparar parcialment l'avaria que des de fa gairebé dos mesos impossibilita l'encesa de la majoria dels focus de llum cap a la segona quinzena de desembre.

A la trobada s'han tractat tres temàtiques principals: d'una banda, les tan reclamades obres de transformació de les instal·lacions esportives, que el club reclama des de fa una pila d'anys. El regidor d'esports, Juan Fernández, els ha traslladat la intenció del govern d'iniciar les obres l'octubre de 2024 i enllestir-les el juliol de 2025, tot i que ha alertat que el calendari queda subjecte a possibles retards aliens al consistori. A més, l'UGE també ha reclamat reiteradament dotar les pistes de material nou, ja que el que utilitzen actualment asseguren que es troba en un estat “deplorable”. És per aquest motiu que el regidor els ha demanat un llistat de tot el material que s'hauria de substituir. Des de l'UGE es mostren optimistes, però asseguren que aquestes obres arriben massa tard.

  • En parla David Gallego, president del club:

D'altra banda, la cap de manteniment de les instal·lacions municipals, Rosa Sadurní, ha informat l'UGE que preveuen reparar parcialment l'enllumenat durant la segona quinzena de desembre, dos mesos i mig després de patir el robatori de cablejat que en l'actualitat dificulta els entrenaments de molts esportistes. El motiu de la demora és l'elevat cost de la reparació que requereix tramitar una licitació.