Les Skate Sèries debuten a Badalona

Les Skate Sèries debuten a Badalona
Ferran Vinaixa
31/05/2024 - 20:12

Badalona - Badalona és la seu d'un esdeveniment esportiu pioner: el campionat nacional Skate Series, que recorrerà cinc ciutats espanyoles. La primera parada d'aquest campionat d'skate de carrer serà l'Skate Àgora, en el marc de les Festes de Maig.

SKATE  (3)

Durant tres dies, l'esport urbà i la música es donaran de la mà en un únic escenari amb l'exhibició de més d'un centenar d'skaters, algun dels quals està competint per participar en els Jocs Olímpics de París. Des del govern local afirmen que fa uns 10 mesos que es preparen juntament amb la Reial Federació Espanyola de Patinatge. El seu president, Carmelo Paniagua, assegurava en la presentació del campionat que Badalona va ser la primera ciutat en la qual van pensar per portar les skate series.

Durant el campionat hi haurà participants que s'entrenen habitualment a la ciutat com és el cas de Joan Galceran. Aquest skater català anima a tothom a presenciar un esdeveniment com aquest.

SKATE  (2)

Els entrenaments oficials de les skate sèries han estat aquesta tarda i també s'ha celebrat la competició freestyle. Demà dissabte serà dia de classificacions i la final de freestyle i diumenge es disputaran les altres finals, tant la de la categoria femenina com la masculina.