L'Escola de Música Moderna de Badalona reclama actuacions de reforma urgents per dignificar les instal·lacions

L'Escola de Música Moderna de Badalona reclama actuacions de reforma urgents per dignificar les instal·lacions
Anna García de Albéniz / Raquel Moreno
04/12/2023 - 15:40

Escola de Música Moderna de Badalona / Centre Cívic Dalt la Vila - L'Escola de Música Moderna de Badalona es veu obligada a inhabilitar almenys dues aules després que tècnics municipals detectessin a l'edifici bigues en mal estat. Des del centre mostren la seva preocupació pel que fa a la seguretat de l'immoble i reclamen al govern local unes obres amb urgència per dignificar les instal·lacions.

WhatsApp Image 2023-12-04 at 15.31.09
WhatsApp Image 2023-12-04 at 15.31.04

El centre de formació musical compta amb 18 aules. De moment, les dues que es troben per sobre del sostre on s'ha localitzat la incidència, a la sala d'exposicions del centre cívic, s'han hagut d'inutilitzar. Són les de bateria i percussió, especialment preparades per acollir aquests instruments ja que estan degudament insonoritzades. Ara la docència s'ha traslladat a unes sales que el centre cívic de dalt la vila els ha cedit. Tot i així, el professorat calcula que dues classes més es podrien veure afectades. El director de la institució, Ramon Montoliu, reclama al govern local unes obres de remodelació que porten anys esperant, diuen, i que mai arriben.

El que més preocupa a la comunitat educativa és que es pugui seguir amb l'activitat habitual de forma segura. En aquest sentit, afirmen que els han comunicat que demà tècnics municipals s'encarregaran d'inspeccionar la resta de l'immoble per garantir la seva seguretat. Paral·lelament, la Plataforma de l'escola de música ha emès un comunicat on s'exposen tots aquests punts i on asseguren que el centre és només un reflex de l'estat dels equipaments municipals de la ciutat.

WhatsApp Image 2023-12-04 at 15.31.04 (2)
WhatsApp Image 2023-12-04 at 15.31.04 (1)