L'Escola del Vent modifica l'estructura del mòdul per a poder encabir-la a la Platja de l'Estació

L'Escola del Vent modifica l'estructura del mòdul per a poder encabir-la a la Platja de l'Estació
Laura Valverde
22/05/2024 - 13:56

Platja de l'Estació, Badalona - L'Escola de Vent de Badalona modifica l'estructura del mòdul que situen cada any a la platja de l'Estació de Badalona, a causa de la disminució de sorra a les platges després dels Temporals marítims de Garbí. De fet, aquest canvi de posició, ha suposat un endarreriment de TRES setmanes en la posada en marxa de les activitats de la temporada d'estiu.

Arran de les afectacions dels temporals marítims a les platges de Badalona, l'Escola del Vent s'ha vist obligada a canviar l'estructura del mòdul, per tal que aquest hi càpiga en els pocs metres de sorra que queden a la Platja de l'Estació. El mòdul, que sempre havia estat en vertical a la línia de platja, ara està en horitzontal al passeig marítim. D'aquesta manera, han pogut salvar la temporada d'estiu, que es durà a terme amb normalitat, tot i les afectacions del litoral.

  • Ferran Recasens, director de l'Escola del Vent:

Des de l'Escola preveuen que la temporada d'estiu serà bona i que la reducció de sorra no afectarà les activitats habituals. De fet, estan desenvolupant un projecte amb l'Ajuntament, per oferir vela com a esport escolar subvencionat a les escoles de la ciutat. Tot i això, estan preocupats per si el poc espai per a banyistes causa problemes quan hi hagi una gran quantitat de canalla fent activitats a l'aigua.

escola del vent 1