L'escola Josep Carner vol solucions definitives a les fuites d'aigua i humitats en algunes aules

L'escola Josep Carner vol solucions definitives a les fuites d'aigua i humitats en algunes aules
Mar Martínez
02/05/2024 - 15:22

La Salut - Amb les darreres pluges, una de les aules de l'escola de Josep Carner, al barri de La Salut, va tornar a anegar-se. Els alumnes més petits del centre van haver de ser traslladats d'aula. No és el primer cop. La comunitat educativa reclama solucions definitives.

Tot i la sequera, a l'escola Josep Carner quan plou, plou sobre mullat. Una de les aules d'Infantil en mostra les conseqüències de l'aigua de dilluns. Olor d'humitat i floridures al terra amb què conviuen els alumnes i que també s'estenen per l'aula del costat, també del cicle Infantil.

HUMITATS FLORIDURES AULA ESCOLA JOSEP CARNER frame

Tècnics de manteniment s'hi van adreçar just després de l'aiguat, però l'escola demana saber on hi ha el problema a les canalitzacions que fa que quan plou, l'aigua baixi per una de les parets i fins i tot surti pels vàters. No ve d'ara, si no de fa quatre o cinc anys, segons explica l'escola.

A poc a poc es va inundar i vam haver de desallotjar els alumnes

Durant els aiguats, tots els patis van quedar inundats, en part perquè les canaleres de la teulada estan trencades. Els tècnics n'han reparat algunes.