L'escriptora Silvia Soler presenta 'Estimada Gris' al Círcol amb èxit de públic

L'escriptora Silvia Soler presenta 'Estimada Gris' al Círcol amb èxit de públic
Montse López
14/09/2023 - 20:39

Badalona - L'escriptora Sílvia Soler ha omplert el teatre del Círcol aquesta tarda en la presentació de la seva nova novel·la 'Estimada Gris'. La protagonista és una dona mexicana que viatja a Catalunya buscant les seves arrels familiars.

La Gris, de Griselda, coneix Catalunya a partir del que el seu avi li explica. Una terra desconeguda per a ella que decideix visitar per descobrir els seus orígens. I això és el que Sílvia Soler ha volgut destacar en aquesta història: un sentiment de pertinença que no té perquè ser sempre en un sol lloc. El seu repte ha estat posar-se a la pell d'algú d'un altre país que veu Catalunya des de fora.

Silvia Soler ha escollit el Círcol per fer la presentació de la seva darrera novel·la amb un retret, no ha trobat espais municipals on poder-la fer a causa de la falta de manteniment. Així i tot, l'acte ha estat conduït pel periodista Marcel Mauri amb èxit de públic.

La correspondència, els personatges femenins i les històries d'amor diverses protagonitzen 'Estimada Gris'. També la investigació per trobar un xal que hauria pintat Dalí quan era un nen. La novel·la ja es pot trobar a les llibreries des del passat 4 de setembre.