L'Espai Betúlia acull el final del III Cicle de Teatre a Cau d'Orella

L'Espai Betúlia acull el final del III Cicle de Teatre a Cau d'Orella
Àlex Valero / Albert Guerra
30/05/2023 - 21:14

Badalona - Més d'una trentena de persones han assistit aquest dilluns a l'Espai Betúlia per presenciar 'A un camí del sud', una lectura dramatitzada en el marc del III Cicle de Teatre a Cau d'Orella. Una funció organitzada pels Amics del Teatre Zorrilla que tracta temes actuals dins del món teatral.

L'associació organitzadora ha escollit aquest text perquè és un dels finalistes del “Concurs d'Obres de Teatre Breus Andreu Solsona”, gestionat pels mateixos Amics del Teatre Zorrilla. L'objectiu d'aquest concurs és mostrar com, a partir d'un simple text, es pot realitzar una funció que connecta més amb el públic a través de la teatralització. En aquest cas, ho fan a través d'una discussió entre una parella.

“A un camí del sud” és un text original de l'escriptora valenciana Clàudia Serra i ha estat interpretat per Natàlia Esquinas i Josep Maria Alarcón. Amb aquesta obra, els Amics del Teatre Zorrilla han tancat el tercer cicle de teatre que, segons ells, significa el final de la temporada teatral. Al setembre engegaran el quart cicle, però abans, destaquen el dia 29 de juny en el calendari perquè faran un recital poètic de versos escrits per dones.