L'Espai Betúlia acull la lectura de l'obra 'Hem de parlar', una crítica al micromasclisme que encara perviu entre la societat

L'Espai Betúlia acull la lectura de l'obra 'Hem de parlar', una crítica al micromasclisme que encara perviu entre la societat
Berta Soler Mercader
31/10/2023 - 13:52

Espai Betúlia, Badalona - L'Espai Betúlia ha acollit aquest dilluns al vespre la lectura dramatitzada de l'obra “Hem de parlar”. L'obra, escrita per Claudi Bachs, ha estat finalista del concurs d'obres de Teatre Breu d'enguany. Es tracta d'un escrit que, a través de l'humor, pretén posar en evidència la conducta masclista de bona part de la societat.

El IV Cicle de Teatre a Cau d'Orella, organitzat pels Amics del Teatre Zorrilla, ha portat fins a Badalona l'obra “Hem de parlar” de Claudi Bachs. Es tracta d'una peça artística que parla de dues parelles on els personatges masculins són amics i a través d'ells queda reflectit el micromasclisme que encara perviu dins la nostra societat. Per sobre de tot, però, el fi de l'obra per al seu autor és el gaudi del públic.

PUBLIC
Públic a l'Espai Betúlia.

A la lectura hi han participat Josep Maria Balaguer, Ramon Barbosa, Josep Ramon Pallejà, Montserrat Riba i Mireia Torné; sota la direcció de Roser Fernández i la col·laboració com a tècnic de llum i so de Guillem Niubó. L'autor de l'obra, en Claudi, és també autor de novel·les negres, contes infantils i confessa que té altres peces artístiques a punt de sortir del forn.

📺 Notícia audiovisual: