L'exposició '50 anys. Camí. Escultures' arriba al Museu de Badalona i el Centre Cultural el Carme.

L'exposició '50 anys. Camí. Escultures' arriba al Museu de Badalona i el Centre Cultural el Carme.
GISELA JIMENO
12/07/2023 - 22:38

Museu de Badalona - El Museu de Badalona, conjuntament amb la Sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme, acullen una exposició de gairebé 100 obres de Camí. Les peces, que es mostraran fins el 12 de novembre en tots dos espais, es presenten acompanyades de poemes d'autors com J.M. Calleja, Coloma Lleal, Inés Narváez i Màrius Sampere; que han col·laborat habitualment amb l'artista.

L'exposició '50 anys. Camí. Escultures', està dividida en tres parts i celebra els 50 anys de dedicació de Camí per l'escultura.

En el Museu de Badalona s'hi troben la majoria d'obres. Concretament a la planta baixa del Museu, hi ha les peces de petit i mitjà format, com ara les maquetes d'algunes obres concebudes per ser exposades a espais públics. D'altra banda, l'espai del decumanus, al subsol del Museu, exposa unes peces menys convencionals.

A més, aprofitant l'exposició, el Museu de Badalona també té programades algunes visites guiades gratuïtes que es faran de la mà de Camí. Aquestes es poden sol·licitar des d'ara amb inscripció prèvia al web del Museu i segons està previst s'inclouran més activitats a partir de setembre.

La part de l'exposició, ubicada al Centre Cultural El Carme, es podrà visitar a partir de dijous 13, a les 19h de la tarda.