L'Hospital Germans Trias i Pujol estrena un cicle de xerrades divulgatives

L'Hospital Germans Trias i Pujol estrena un cicle de xerrades divulgatives
Laia Martínez
21/09/2023 - 16:59

Badalona - Amb motiu del Dia Mundial de la Recerca en Càncer, l'Hospital Germans Trias estrenarà aquest diumenge un cicle de tallers i xerrades divulgatives sobre l'avenç en la investigació del càncer. Serà a partir de les 10 del matí al Museu de Badalona i hi participaran investigadores de l'Institut de Recerca del Germans Trias i de l'Institut Català d'Oncologia. Aquest cicle d'actes es fa amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Durant aquesta primera trobada, es respondran preguntes com: què és i per què es produeix el càncer, per què és important fer-ne recerca i quina és la feina que duu a terme el Campus Can Ruti. També hi haurà dos col·loquis sobre aspectes clínics i de recerca en càncer colorectal i en melanoma, a més de tallers amb jocs interactius i experiments per a petits i grans.

CAN RUTI
Programa per aquest 24 de setembre

Actes divulgatius sobre ciència i salut:

La jornada de diumenge s'inclou en un cicle d'actes divulgatius sobre ciència i salut que se celebraran a diferents espais municipals de la nostra ciutat, com ara a centres cívics, fins que acabi amb la culminació de la celebració del 40è aniversari del Germans Trias la primavera vinent.

Més enllà d'aquest cicle destinat a tota la ciutadania, l'hospital també prepara altres actes reservats a una audiència més especialitzada. N'és el cas de la sessió que es farà dimarts vinent a la sala d'actes de l'hospital per presentar els resultats de la missió Hypatia I. Una missió que es va dur a terme al desert de Utah, als Estats Units, per recrear les condicions de vida de Mart. Una trobada, això sí, gratuïta i oberta a tothom que estigui interessat.

AGENDA CAN RUTI
Agenda Hospital Germans Trias