L'Hotel Badalona Tower, al 90% de la seva ocupació per l'arribada del MWC en una edició marcada per la sequera

L'Hotel Badalona Tower, al 90% de la seva ocupació per l'arribada del MWC en una edició marcada per la sequera
Berta Soler Mercader
27/02/2024 - 20:05

Badalona - L'Hotel Badalona Tower frega la plena ocupació amb l'arribada d'una nova edició del Mobile World Congress. De fet, ha rebut a congressistes d'arreu del món, però, sobretot, asiàtics i nord-americans. Des de l'hotel valora molt positivament les xifres i expliquen que no només es reserven habitacions, sinó que els visitants també aprofiten altres serveis de l'equipament, com per exemple, les sales de reunions o menjadors.

Amb l'arribada del congrés i, per tant, amb l'arribada de més de 95.000 congressistes a Barcelona, les xifres d'ocupació del sector turístic s'enfilen. De fet, molts visitants aposten per allotjar-se a municipis de l'àrea metropolitana, i entre els escollits hi ha Badalona. Es tracta d'un escenari que obliga els hotels a reforçar la seva plantilla per garantir un bon servei.

La Milena Castillo és cap de recepció de l'Hotel Badalona Tower.

Pel que fa a l'actual context de sequera, asseguren que segueixen estrictament el Pla de Sequera de la Generalitat i que s'adapten a les recomanacions que els fa l'administració. A banda, el sector turístic també treballa per conscienciar els assistents al Mobile sobre el consum responsable de l'aigua.