L'ICO estrena les noves consultes externes de 1.355 m² al Germans Trias

L'ICO estrena les noves consultes externes de 1.355 m² al Germans Trias
Jordi Ribàs / Mar Martínez
21/09/2023 - 18:01

Badalona - Amb una inversió de 2,4 milions d'euros per part del Servei Català de la Salut, l'Institut Català d'Oncologia compta ara amb 1.355 m² nous a Badalona. Les dues noves plantes amb consultes de l'ICO a Can Ruti acullen serveis d'oncologia, hematologia, cures pal·liatives, nutrició, psicooncologia, treball social i consell genètic. Des de l'ICO celebren poder estrenar un espai renovat perquè així, tal com afirma el doctor Vicent Valentí, director assistencial corporatiu de l'ICO, poden atendre amb més comoditat al gran volum de pacients amb què treballen.

Així doncs, encara que no s'han augmentat el nombre de professionals, el canvi suposa una millora en la qualitat de l'atenció al pacient. Així ho han fet notar pacients de llarga durada, com el Pedro Aceña, i treballadors de l'ICO, com la infermera Anaís Hernández.

A la tercera planta, on s'ubicaven les antigues consultes externes, ara l'ICO les podrà destinar a la investigació. Per exemple, la primera unitat que es beneficiarà d'aquest creixement serà la d'Assajos Clínics.