L'IES Eugeni d'Ors, finalista als Premis Princesa de Girona a l'Escola de l'any

L'IES Eugeni d'Ors, finalista als Premis Princesa de Girona a l'Escola de l'any
Sara Nicolás
04/07/2023 - 14:03

Badalona - L'assignatura d'Artesania Digital col·loca a l'Institut Eugeni d'Ors com a finalista als Premis Princesa de Girona a l'Escola de l'any. L'institut badaloní ha estat un dels 5 centres candidats als premis, al qual s'havien presentat més d'un centenar de projectes.

EUGENI D'ORS PREMI PRINCESA GIRONA

Els alumnes de primer d'ESO de l'IES Eugeni d'Ors van presentar als premis Princesa de Girona un projecte que fusiona tecnologia moderna i artesania tradicional. Tot i que el premi finalment ha recaigut sobre un centre escolar de Castella i Lleó, des de l'institut badaloní valoren com un guany ser finalistes per la motivació a l'alumnat que ha suposat. Era la primera vegada que el centre optava al guardó i l'experiència ha encoratjat l'alumnat a implicar-se i anar cada dia a classe.

PREMI PRINCESA GIRONA IES EUGENI D'ORS

Cinc alumnes dels 25 que han participat en el projecte estan convidats demà al matí al taller-concert amplificARTE, esdeveniment que tindrà lloc amb motiu del certamen i que comptarà amb la presència de la princesa d'Astúries i de Girona i la Infanta Sofia. A la tarda se celebrarà la gala de lliurament dels Premis Princesa de Girona, cerimònia on les direccions dels centres estan convidats.