L'Institut Escola Sant Jordi anul·la les classes per un robatori

L'Institut Escola Sant Jordi anul·la les classes per un robatori
Laura Valverde
06/06/2024 - 14:00

Pomar, Badalona - L' Institut- Escola Sant Jordi, al barri de Pomar, ha anul·lat avui les classes per motius de seguretat després que aquesta matinada ha patit un robatori. 194 alumnes d'Infantil i Primària han hagut de tornar cap a casa, a l'espera que una brigada de neteja retiri la pols dels extintors que s'han manipulat. Els alumnes de Secundària, però, no s'han vist afectats perquè tenien una sortida i altres estan de colònies. S'espera que els alumnes puguin reprendre la normalitat demà divendres, tot i que la direcció de l'escola prendrà a primera hora del matí la decisió de tornar o no a les aules.

Els alumnes no han pogut fer classes, després que a primera hora del matí, l'oficial d'ofici que obre l'escola cada dia, s'hagi trobat la porta principal forçada i tot el centre regirat. Segons fonts de l'empresa de seguretat, l'alarma ha sonat per primera vegada a les 1:44h, tot i que tenen constància de moviments fins a les 4h de la matinada. Segons l'escola, els lladres s'han emportat 4 tauletes i 1 ordinador, a més de fer malbé el mobiliari. El principal problema, però, ha estat la quantitat de pols estesa per l'escola i que pot comportar riscos per a la salut.

  • Pili Padilla, directora de l'Institut Escola Sant Jordi:

El govern local assegura que la Guàrdia Urbana ha acudit al centre durant la matinada però que no hi ha pogut accedir ja que, segons afirmen, la Generalitat no els havia notificat que s'havien canviat les claus de la instal·lació. Més enllà d'això, asseguren que també s'ha reforçat el servei de neteja, que treballarà fins a la mitjanit per retirar la pols dels extintors manipulats. I és que expliquen que els lladres podrien haver buidat els extintors per eliminar les empremtes.

sant jordi 2