L'Institut Ventura Gassol inicia les activitats lectives al nou centre

L'Institut Ventura Gassol inicia les activitats lectives al nou centre
Àlex Sisó
23/10/2023 - 20:00

Badalona - L'Institut Ventura Gassol ha iniciat aquest dilluns les seves activitats lectives al nou centre, ubicat al carrer Manuel Moreno Mauricio, al barri de Puigfred. Recordem que l'equipament ocupava fins ara part de les instal·lacions de l'antiga escola de primària Joan Coret, a l'avinguda de Mònaco.

EDIFICI VENTURA

El nou edifici està preparat per a acollir quatre línies d'ESO i dues de Batxillerat, aproximadament la capacitat actual del centre, que compta amb uns 500 alumnes. Les reivindicacions de la comunitat educativa per a la construcció del nou Ventura Gassol es remunten vint anys enrere. Al llarg d'aquest període el projecte ha estat a punt materialitzar-se, però sempre s'ha acabat estroncant.

VENTURA GASSOL 2

Recordem que l'Ajuntament de Badalona va cedir els terrenys per construir-hi el nou centre educatiu el juliol del 2020, però la Generalitat no va publicar el concurs públic per adjudicar les obres fins a l'octubre. Aleshores la convocatòria va quedar deserta i no va ser fins al maig de 2021 quan el projecte es va adjudicar definitivament. Les obres van començar dos mesos després, el juliol del mateix any. Inicialment, estava previst que les obres, pressupostades en uns 6 milions d'euros, estiguessin enllestides pel curs 2023-2024.