Llauradó lamenta el triomf d'Albiol que respon, diu, a la desafecció ciutadana amb la classe política

Llauradó lamenta el triomf d'Albiol que respon, diu, a la desafecció ciutadana amb la classe política
Raquel Moreno Escudero
02/06/2023 - 12:51

Ràdio Ciutat de Badalona, Morera - La candidata de Badalona En Comú Podem a l'alcaldia, Aïda Llauradó, lamenta que l'aclaparadora victòria de Xavier Garcia Albiol a les urnes hagi repòs, diu, a la desafecció de la ciutadania amb un govern de coalició que no ha sabut respondre a les problemàtiques que arrossega Badalona des de fa anys.

Llauradó admet que les forces d'esquerres han de canviar la manera de fer política, refer la relació amb els veïns i veïnes i recuperar la seva confiança. La seva formació, destaca, farà una oposició d'escolta activa a les necessitats de la ciutadania. Els errors que es remunten al mandat de 2015, ara fa 8 anys, amb mocions de censura i 4 alcaldes en dos mandats, han provocat, alerta, el vot a la dreta en busca de l'estabilitat política.

Hi ha molts poblemes importants de ciutat que cap dels governs hem sabut resoldre. La gent ha vist una oportunitat d'estabilitat política, malauradament, en un partit de dretes

Llauradó no es penedeix d'haver format part del govern liderat per Rubén Guijarro, del PSC, però se sent frustrada per no haver tirat endavant projectes prioritaris a la ciutat com el contracte de neteja pendent des del 2010, diu, el contracte d'infraestructures o la millora del manteniment d'edificis amb l'ampliació de la brigada municipal. Sobre les eleccions generals anticipades l'ecologista ha assegurat que Yolanda Díaz amb Sumar i Unidas Podemos té l'oportunitat de presentar-se en coalició als comicis per frenar, diu, el triomf de l'extrema dreta.