L'oficina central de Correus reobre les portes després de més de deu anys esperant la rehabilitació

L'oficina central de Correus reobre les portes després de més de deu anys esperant la rehabilitació
Sara Nicolás
19/10/2023 - 13:10

Badalona - Més d'una dècada després d'iniciar-se les obres de remodelació, l'oficina central de Correus de la Plaça Assemblea de Catalunya obre les portes al públic. Els treballadors, que van haver-se de traslladar a l'oficina provisional del carrer Sant Ramon, estrenen nova oficina amb gairebé 700 metres quadrats.

L'any 2009 s'iniciava el trasllat dels treballadors de Correus de l'oficina central per tal d'engegar la rehabilitació de l'edifici. Unes obres, però, que acabarien paralitzant-se, suposadament de forma indefinida, l'any 2011. Tot i això, la reforma es va reprendre l'any 2018. Durant aquest temps els treballadors van denunciar reiteradament l'estat deficient de l'oficina del carrer Sant Ramon, a més de sobrecàrregues de feina. Ara, es mostren satisfets d'haver aconseguit tornar a una oficina amb millors condicions. Maria José López és delegada sindical del Sindicat Independent Professional de Correus i Telègrafs.

L'oficina del carrer Sant Ramon no passava els controls de riscos laborals i han treballat en pèssimes condicions. Estem orgullosos que després de tant de temps hem aconseguit un edifici nou amb millors condicions laborals

OFICINA CENTRAL CORREUS (1)

Amb tot, des del Sindicat SIPCTE alerten que la sobrecàrrega de feina encara roman. I és que, asseguren, hi ha una gran la manca de treballadors de Correus per abordar tota Badalona.