Lolita Flores donarà el tret de sortida la programació dels teatres municipals de Badalona amb 'Poncia'

Lolita Flores donarà el tret de sortida la programació dels teatres municipals de Badalona amb 'Poncia'
Àlex Sisó
11/12/2023 - 18:46

Badalona - L'èxit teatral Poncia, protagonitzat per Lolita Flores i dirigit per Luis Luque, encetarà la temporada de teatres de Badalona el 27 de gener. Una obra basada en el clàssic de la literatura espanyola La casa de Bernarda Alba. Aquesta és una de les 24 propostes de teatre, música, dansa i màgia que conformen la programació per al 2024. La venda d'entrades començarà el 21 de desembre, a través del web del Teatre Zorrilla.

El mes de febrer comptarà amb dues propostes molt còmiques. D'una banda, El Testament, on Ramon Molins rememora els seus records. Serà el 3 de febrer al Teatre Margarida Xirgu. I el 9 de febrer, al Teatre Zorrilla es representarà The Party, basada en l'adaptació que Sergi Belbel ha fet de la pel·lícula de Sally Potter. Al març, al mateix Zorrilla arribaran L'illa deserta, de Marc Artigau i Queral, una reflexió divertida sobre les relacions de parella. Serà el 2 de març. En el marc del Festival Dansa Metropolitana, el 9 de març es representarà Hi ha més estacions, que mostrarà una visió de conscienciació ambiental a través del moviment i la música. També s'ha programat l'èxit internacional Prima Facie, un drama qüestionador, dirigit per Juan Carlos Fisher, que aterrarà al Zorrilla el 23 de març.

Ja a l'abril, el mateix espai acollirà, el dia 7, la comèdia Conspiranoia de Marc Angelet i Jordi Casanovas. Dissabte 20 d'abril serà el torn d'El monaguillo amb el show Efectiviwonder, al Teatre Blas Infante, que acompanyaran els concerts del Festival Blues & Ritmes. Per completar el mes, Judit Martin i Alba Florejachs realitzaran un espectacle d'improvisació al Teatre Margardia Xirgu el 27 de març amb l'obra Pongo. Ferran Utzet portarà el 4 de maig l'obra de Thornton Wilder guanyadora d'un Pulitzer, La nostra ciutat. Un mes on l'Orquestra de Cambra del Conservatori de Badalona oferirà un concert amb peces de Vivaldi i Philippe Vallet el dissabte 18 de maig al Teatre Zorrilla.

Tancaran la temporada Pablo Rosal amb la funció Castroponce. Teoría y praxis para una vanguardia del siglo XXI, el 24 de maig al Teatre Margarida Xirgu, i Mario Gas amb Casares-Camus: una història d'amor el 25 de maig al Teatre Zorrilla. El 13 de desembre es podran recollir, renovar i comprar els abonaments de temporada de forma presencial de 17 a dos quarts de nou del vespre a la taquilla de Teatre Margarida Xirgu i el 14 i 15 de desembre a la taquilla de Teatre Zorrilla, en el mateix horari.