L'Oliva vol posar Canyet dins l'agenda cultural badalonina

L'Oliva vol posar Canyet dins l'agenda cultural badalonina
Sara Nicolás
17/01/2024 - 12:05

Badalona - La Societat Cultural L'Oliva busca convertir Canyet en un barri que emani cultura. A través d'una nova junta amb diverses generacions representades, l'entitat ha mantingut les seves activitats més mítiques i ha donat un nou aire amb noves cites culturals.

La renovació de la junta, que va tenir lloc el passat octubre, ha vingut de la mà de diverses actualitzacions, com endinsar-se al món de les xarxes socials o inaugurar les cites trimestrals de les Jam sessions i el Ball Folk. Dues noves activitats amb les que miren d'apropar els més joves a l'Oliva. Segons Sergi Berlanga, vicepresident de la Societat Cultural l'Oliva, l'objectiu clau és canviar la visió dels badalonins i aconseguir que Canyet esdevingui una nova opció dins l'oferta cultural.

Quan penses en quina oferta cultural hi ha, no penses en Canyet. Hem de canviar el paradigma dels badalonins, que pensin que abans d'anar cap al centre o cap a Barcelona, a Canyet tenen una proposta cultural diferent.

La societat, que vol aprofitar al màxim l'entorn privilegiat on es troba, ha posat en marxa «Canyet als teus peus», passejades per donar a conèixer diferents indrets del barri. A la primera edició van visitar Conreu Sereny i el Monestir de Sant Jeroni, amb èxit de participació. Les següents parades que proposen son les Vinyes de Can Coll i una de les mines d'aigua de Canyet.