'L'operació Trias' de l'Hospital Germans Trias mostra el talent artístic del personal sanitari

'L'operació Trias' de l'Hospital Germans Trias mostra el talent artístic del personal sanitari
Anna García de Albéniz
07/07/2023 - 15:16

Badalona - El vestíbul de l'Hospital Germans Trias i Pujol es converteix en l'escenari de 'l'Operació Trias', un programa de talent que té lloc els divendres entre el personal de l'hospital. La iniciativa, que forma part del 40è aniversari del centre, serveix per fomentar el bon ambient i descobrir el talent amagat dels treballadors. La festà està assegurada.

La música dels Catarres, Luz Casal, Amy Winehoyse, Gloria Stefan o Mecano s'han colat aquest divendres al Germans Trias de Badalona. Un repertori eclèctic que ha anat de la mà de Mercedes Zarzoso, administrativa del Germans Trias que ha estat auxiliar d'infermeria durant més de 30 anys. Un projecte que permet un moment de distensió en l'ambient hospitalari. De fet, són molts els pacients i professionals que s'han apropat per desconnectar una estona.

Recitals de poesia, concerts de veu, piano i guitarra o mostres de danses són algunes de les propostes artístiques que tindran lloc al vestíbul de l'hospital. Un projecte que aposta per l'art i es que són molts els beneficis que pot aportar per a la nostra salut. La música, a la seva manera, pot curar ferides.

La iniciativa està emmarcada en el 40è aniversari de l'hospital. Les activitats per commemorar l'efemèride van començar el passat 14 d'abril i s'allargaran tot un any. De moment, aquest talent show hospitalari ja compta amb l'agenda plena fins l'octubre.

1 2