L'oportunitat del planter

L'oportunitat del planter
Ferran Vinaixa
29/02/2024 - 16:19

Badalona - Les finestres per partits de seleccions han buidat de jugadors els entrenaments del primer equip de la Penya. El club ha aprofitat per convidar a 3 de les perles del planter verd-i-negre per entrenar a les ordres de Carles Duran amb la resta de jugadors que no estaven convocats amb les seleccions.
Els 3 jugadors que han tingut el privilegi d'entrenar amb el primer equip han estat Pau Majoral, Adrià Domínguez i Ian Platteeuw. Mayoral és jugador de la Penya B a lliga EBA i ha passat per tots els equips de base de la Penya d'ençà que hi va arribar en categoria infantil procedent del Sant Josep de Badalona. Adrià Domínguez és júnior de 2n any i, com Majoral, va ser campió d'Espanya amb l'equip la temporada passada. Ell va pujant del júnior a l'equip EBA, com Ian Platteeuw, el més jove, júnior de 1r any que també ha passat per totes les categories base del club des de que hi va arribar en categoria mini procedent de l'Horta. L'experiència de tots 3 ha estat excepcional i a hores d'ara encara han d'assimilar el que han viscut.
Ara toca tocar de peus a terra i tornar als seus respectius equips. L'oportunitat de jugar amb el primer equip de la Penya ja arribarà, però abans s'han d'anar cremant etapes a les categories inferiors o al filial de lliga EBA. Aquest diumenge l'equip d'EBA per exemple juga a l'Olímpic rebent l'Andratx, un rival directe a la zona mitja de la taula.