L'Osasuna, rival del Badalona juvenil a la Copa del Rei

L'Osasuna, rival del Badalona juvenil a la Copa del Rei
Ramon Duran
21/12/2023 - 10:12

Badalona - El juvenil del Club Futbol Badalona disputarà l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei al camp de l'Osasuna. L'enfrontament tindrà lloc entre els dies 3 i 7 de gener a la localitat navarresa de Pamplona.

Va ser un sorteig històric pel Club Futbol Badalona, que enguany, amb Genís Sampietro a la banqueta ha aconseguit una fita impensable, amb un quart lloc al final de la primera volta, que li ha donat el bitllet per la competició del KO. L'Osasuna de Pamplona, rival dels escapulats, és el líder del grup segon de la divisió d'honor, i de moment es troba per davant d'equips com per exemple l'Athletic Club de Bilbao. L'objectiu de passar a vuitens serà molt complicat, però l'objectiu del Badalona és mirar de competir al cent per cent. El tècnic Genís Sampietro ha valorat l'enfrontament.

L'eliminatòria entre l'Osasuna i el Badalona es disputarà a partit únic i el guanyador s'enfrontarà a vuitens de final contra el vencedor de l'enfrontament entre el Celta de Vigo i el Barça.