L'Skate Agora recupera usuaris després de tornar a tenir tanques, tot i que són provisionals

L'Skate Agora recupera usuaris després de tornar a tenir tanques, tot i que són provisionals
Mar Martínez
14/07/2023 - 11:57

Canyadó - L'Skate Agora Badalona ha aconseguit un tancat provisional després del robatori de les tanques metàl·liques a tocar de les vies. Aquell fet, denunciat des de fa mesos, va provocar baixes entre l'alumnat de les activitats per al públic en general i per a escolars. Els responsables de les activitats demanen al nou govern solucions definitives contra el vandalisme en aquest espai esportiu. L'Ajuntament, pendent d'una reunió amb l'empresa que gestiona aquesta instal·lació pública, indaga si la responsabilitat de tornar a col·locar tanques és de l'administració local o del privat.

Skate tanques 5

En l'actualitat, l'Skate Agora compta amb gairebé una quarantena d'usuaris cada setmana, una xifra que havia quedat a la meitat amb el problema de les tanques. Els responsables de l'oferta lúdica expliquen que estan recuperant la confiança dels usuaris, però esperen que l'Ajuntament de Badalona pugui oferir una solució definitiva al problema, segons ha explicat Rafael Álvarez, coordinador de l'Skate Agora Academy.

Skate 3

Des de l'Skate Agora reclamen també solucions a les botellades que se celebren tots els caps de setmana a l'interior del recinte, on queda brutícia i vidres d'ampolles trencades.
L'Skate Agora és un equipament municipal amb una part d'ús privada en forma d'extraescolars, classes particulars o ara, durant l'estiu, casal propi i activitats puntuals per a altres casals. Les instal·lacions són obertes de manera gratuïta al públic en general les tardes de dimarts a divendres i dissabtes al matí.