Lucas Viale fa balanç de la temporada del CF Badaloona Futur

Lucas Viale fa balanç de la temporada del CF Badaloona Futur
Ferran Vinaixa / Ramon Duran
18/05/2023 - 23:24

Badalona - El director esportiu del Club de Futbol Badalona Lucas Viale ha fet balanç de la temporada i ha assegurat que de cara al curs vinent, hi ha elements positius prou importants que fan preveure un gran any.

En el seu primer any com a director esportiu del nou projecte, Lucas Viale, no posa ni molt menys una nota alta a la temporada del CF Badalona Futur, però creu que a causa de les circumstàncies de com es va formar la nova entitat, a contrarellotge, amb pocs dies per treballar, l'objectiu final de la permanència es va aconseguir i cal mirar-ho positivament. Viale té molt clar que per haver arribat a assolir el play-off d'ascens van sobrar les vuit jornades de la primera volta, en les quals no es va guanyar cap partit.

minut91LucasViale

Foto: Aroa Pérez

Lucas Viale, que acaba contracte el pròxim 30 de juny i està pendent de la seva renovació, va confessar en el programa Minut 91 que el partit de la primera volta davant el Formentera, hagués pogut significar un canvi a l'estructura tècnica encapçalada per Oriol Alsina, en cas de no haver obtingut la victòria. L'equip venia del que ell ha definit el punt d'inflexió determinant de la temporada, la derrota a Eivissa per 5 a 0 davant de la Peña Deportiva de Manolo González. El CF Badalona Futur, però es va refer amb una victòria sobre el Formentera i va encadenar una sèrie de resultats positius que van evitar que s'haguèssin de prendre decisions dràstiques.

Amb la permanència ja assegurada del CF Badalona Futur a la Segona Federació, la gairebé segura permanència del CF Badalona a Tercera Federació, i la permanència també ja tancada del juvenil a la Divisió d'Honor, tot ha sortit com estava projectat a inicis de temporada. Només l'equip cadet no ha pogut conservar la categoria a la Divisió d'Honor, un mal menor tenint en compte els importants canvis estructurals que va viure el club l'estiu passat, amb un juvenil acabat d'ascendir a la màxima categoria i amb part del seu esquelet passant a formar part del CF Badalona de Tercera Federació amb l'objectiu que aquest equip passi a ser el filial de l'equip de Segona Federació. Val a dir que el que falta per fer de tota aquesta operació és que s'acabi de produir la fusió entre CF Badalona i el Costa Brava que es preveia que seria al desembre, però que ara com ara encara no s'ha produït.