L'últim partit de la Penya a l'Olímpic

L'últim partit de la Penya a l'Olímpic
Xavi Ballesteros
09/05/2024 - 13:01

Badalona - El Joventut rebrà aquest vespre al Lenovo Tenerife en el que serà el darrer aprtit a l'Olímpic de la temporada ACB. Sense Ribas ni Cook lesionats i amb Feliz que difícilment jugarà, la Penya s'acomiada avui de la seva afició després d'una temporada convulsa on no s'han aconseguit els objectius fixats i on hi ha hagut canvi d'entrenador i de jugadors. La Penya, però vol donar una última alegria als aficionats.

En directe al 94.40 FM


L'horari del partit, dos quarts de 10 del vespre, no ajuda que hi hagi una bona entrada tot i que demà les escoles i els instituts de Badalona tenen festa. Però l'afició de la Penya és conscient que fins d'aquí a 5 mesos no hi tornarà a haver cap partit al Palau Olímpic i no volen perdre l'oportunitat d'acomiadar el Joventut i alguns dels jugadors actuals. També podran veure els exverd-i-negres Kyle Guy i Marcelinho Huertas mentre el Tenerife, que s'està jugant el factor pista als quarts de final, no comptarà amb Shermadini, baixa el que resta del curs.

ASCENS
Homenatge al Joventut femení

D'altra banda, el partit també servirà per retre homenatge a les jugadores de la Penya que han obtingut l'ascens a la Lliga Femenina. A la mitja part sortiran al mig de la pista per rebre l'ovació de l'Olímpic.