'Lumiere': Màgia i teatre de la mà del Festival Li-Chang

'Lumiere': Màgia i teatre de la mà del Festival Li-Chang
Anna García de Albéniz / Rafa Tejada
09/02/2024 - 14:19

Teatre Margarida Xirgu - El Festival de Màgia Li-Chang ha aterrat aquesta setmana a Badalona carregada d'activitats per a tots els públics. Avui ha estat el torn del mag Txema Muñoz, que ha omplert les localitats del Teatre Margarida Xirgu en una funció adreçada al públic escolar.

WhatsApp Image 2024-02-09 at 11.17.53

Aquestes representacions, pensades per als alumnes de diferents escoles de Badalona, es van posar en marxa fa un parell d'anys i des d'aleshores tenen molt bona acollida entre els més menuts. «Lumiere» és un joc entre màgia i teatre que s'inspira en el cinema mut. El protagonista no és un mag, sinó un home al qual li passen coses màgiques. Tota l'acció de l'espectacle es desenvolupa mentre el noi espera un tren en una estació. La proposta es representarà aquest diumenge al Teatre Margarida Xirgu i ja compta amb les entrades exhaurides.

El següent espectacle del festival, «Màgia i humor», serà aquest proper dissabte 17 de febrer en aquest mateix teatre. Paral·lelament, recordem que també han començat les activitats i tallers a les biblioteques de la ciutat per apropar la màgia a diferents racons de Badalona.