Marató de Ràdio Escolar a Badalona

Marató de Ràdio Escolar a Badalona
Raquel Moreno/ Silvia Llamas
07/06/2024 - 14:29

Badalona - 25 programes de 13 centres educatius de Badalona han participat de la catorzena Marató de Ràdio organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics. Una iniciativa que encoratja alumnat i docents a fer el seu propi programa de ràdio afavorint l'aprenentatge de la llengua catalana.

marató ràdio eugeni d'ors (5)

La Sala d'Actes de l'Institut Eugeni d'Ors s'ha convertit aquest divendres en un estudi de ràdio per oferir des de les 9 del matí i fins passada la 1 del migdia una marató de ràdio a càrrec de diverses escoles i instituts. Els alumnes han consensuat, assessorats per mestres i professors, la temàtica de cada programa per fer-lo tant en directe com en diferit. Una experiència que els permet posar-se davant d'un micròfon i treballant en equip, dir la seva.

Contacontes, magazins, entrevistes i programes sobre l'amistat, la vergonya o la música han protagonitzat l'emissió. Una marató que a banda d'escoles i instituts també ha comptat amb la participació de la Fundació Ateneu Sant Roc, amb el grup de Formació de Dones Laila.

La Marató de Ràdio de Badalona, que dona veu als infants i joves de la ciutat, s'ha pogut seguir a través d'internet i com a públic presencial a la mateixa sala d'actes.

marató ràdio eugeni d'ors (3)