Maria del Mar Bonet arriba a El Círcol en un concert molt esperat

Maria del Mar Bonet arriba a El Círcol en un concert molt esperat
Mònica Martín
08/04/2024 - 08:41

Badalona - Maria del Mar Bonet va omplir El Círcol en un concert que va repassar la seva trajectòria artística de gairebé sis dècades dalt dels escenaris. L'artista mallorquina va actuar finalment a la ciutat després d'haver-se vist obligada a posposar el concert en dues ocasions.

Els versos de Ramon Llull, les cançons de Bressol de Mallorca o els poemes musicalitzats d'Edith Södergran en veu de Maria del Mar Bonet han vestit El Círcol de poesia, cultura i música. El teatre es va omplir de gom a gom i es respirava l'anhel per veure la mallorquina.

La coneguda com l''alquimista de poesia', acompanyada de Borja Penalba, va haver de posposar en dues ocasions aquesta actuació per motius de salut. El que hauria d'haver estat un concert de Nadal ha acabat sent un concert a les portes de Sant Jordi.

Els assistents han reconegut que no els ha suposat cap problema l'anul·lació dels altres dos concerts, mentre que d'altres auguren un final dalt dels escenaris més que proper. Música, referent, història del país i identitat cultural, així és definida pels badalonins i les badalonines en una nit on la cultura torna a omplir teatres històrics com El Círcol.