Mariona Teixidó, la primera renovada

Mariona Teixidó, la primera renovada
Albert Guerra / Ferran Vinaixa
26/06/2023 - 14:16

Badalona - Ha començat l'època de fitxatges a l'equip femení de Lliga Challenge. La primera renovació, es tracta de la capitana, la Mariona Teixidó.
Després de la renovació del tècnic Jordi Vizcaíno la setmana passada, la primera de les jugadores que encapçalarà el projecte 23/24 serà Mariona Teixidó. D'aquesta forma, l'aler sumarà la 3a temporada com a verd-i-negra. Teixidó ha estat una peça clau al vestidor del Joventut i s'ha convertit en l'ànima de l'equip. Ara, als seus 28 anys acabats de fer, la manresana es mostra ambiciosa i es marca com a objectiu continuar en la línia ascendent que ha agafat el club i tornar a lluitar per tot. Un equip que serà pràcticament fet des de 0 i és que només continuaran 4 jugadores d'aquesta temporada: Laura Piera, Marina Aviñoa, Maryta Davidova i la mateixa Teixidó. 3 renovacions que s'anunciaran després de la de Teixi i abans de presentar fitxatges en un projecte nou, però que es presenta il·lusionant:
Vizcaíno també referma la continuïtat del seu cos tècnic amb l'extècnic de l'UBSA Miqui Calderón que serà el seu segon i un staff completat per Santi Guillén com a delegat i Javi Espasa com a preparador físic.