Maristes Ademar i Penya 'B' es coronen campions de la 35a Copa Badalona

Maristes Ademar i Penya 'B' es coronen campions de la 35a Copa Badalona
Albert Guerra
10/09/2023 - 23:50

Badalona - Els Maristes Ademar i la Penya “B” s'han coronat campions en categoria masculina i femenina, respectivament, de la 35a edició de la Copa Badalona de bàsquet. Un torneig que no és oficial, però que representa a la perfecció el bressol del basquetbol.

El pavelló de La Plana estava ple a vessar, amb aficionats dempeus sense poder seure. Tot per veure les dues grans finals del diumenge coronades per Penya B i Maristes. Les verd-i-negres, un equip molt jove amb jugadores de 16 anys, van tombar el Llefià per només 3 punts en un final d'infart. De fet, l'equip llefianenc va tenir el llançament per empatar però Irene Lopez va fallar-lo. Així reviu el moment la protagonista del moment:

En categoria masculina, en canvi, va ser l'Ademar l'equip que es va alçar per segon any consecutiu amb el trofeu. Va ser després de dominar el matx contra la Llefià d'un Alex Eñeso que venia d'anotar 32 punts a les semifinals. L'Ademar va defensar-lo molt bé i en atac van anotar llançaments alliberats. Una de les claus de l'èxit és el bon rotllo que hi ha a l'equip, amb jugadors com el Quim Franch que exerceixen de líders dintre i fora de la pista i que gaudeixen de l'ambient de la Copa com si fos un torneig oficial més. L'escoltem:

La competició va tancar amb els partits de consolació, disputats als pavellons de Montigalà i de Casagemes.

WhatsApp Image 2023-09-10 at 23.49.48
WhatsApp Image 2023-09-10 at 23.49.48 (1)