Premis Teatre Barcelona 2023 amb presència badalonina

Premis Teatre Barcelona 2023 amb presència badalonina
Laia Martínez
20/09/2023 - 17:29

Badalona - Dues obres amb presència badalonina han estat guardonades a la sisena edició dels Premis Teatre Barcelona, celebrada aquest dimarts al Centre Artesà Tradicionàrius.

Marta Marco i Cristina Genebat pujaven a l'escenari per rebre el guardó a Millor Adaptació per la gran feina feta per adaptar al teatre la novel·la de Laetitia Colombani 'La Trena'. La badalonina Marta Marco dedicava aquest premi a totes les dones valentes. Aquest va ser el seu discurs:

El drama, dirigit per Clara Segura, també ha aconseguit el premi a Millor Direcció. Enguany, s'ha representat al Teatre Goya, que la tornarà a acollir de l'1 al 25 de febrer de l'any vinent, i les entrades ja estan a la venda.


La comèdia dramàtica dirigida pel badaloní Joan Arqué i Sol Picó, 'Moriu-vos', ha guanyat la categoria al Millor Espectacle d'Escena Híbrida. Una obra teatral protagonitzada, entre d'altres, per l'actor badaloní Oriol Genís. En la recollida del premi han destacat que ha estat un viatge fantàstic, on s'ha volgut fer un homenatge a la població d'edat avançada.

Durant la gala s'han commemorat els 10 anys de vida del Teatre Barcelona.